Dit exceptionele schip, Aqueous 120, ontworpen door facheris design is zo bedacht dat er zo veel mogelijk natuurlijk licht mogelijk het schip binnen komt. Het ontwerp bevat een 400 vierkante meter groot deck met een grot infinity pool, lounge stoelen en cocktail bar. Verder bevat het schip twee grote garages waar tenders tot 11 meter lang in kunnen worden gestald plus een jetski en verdere waterspeeltjes.

Het deck aan de voorkant van het jacht kan gebruikt worden om te zonnen of te relaxen in de jacuzzi. Een speciale toevoeging aan het ontwerp is de mogelijkheid om het zonplatform te transformeren in een helikopterplatform. De Aqueous 120 is bedekt met glas zodat elke cabine overdag met natuurlijk zonlicht wordt gevuld. Het schip wordt aangedreven door een hybride systeem zodat er minder uitstoot gassen worden geproduceerd.

Alle afbeeldingen zijn van facheris design.

Lees ook: Dit Hybrid Megayacht Bewijst Dat Eco Ook Luxe Kan Zijn

[the_ad_placement id=”article-inline-ad-1″]

Lees ook: De Nieuwe Rivamare van Riva is een Moderne Klassieker