Het serieus, op eenzame hoogte, prachtige Iniala Beach House Hotel in Thailand is gelegen in het landelijke kustgebied van Natai Beach in Phuket. Deze plaats wordt gekenmerkt door zijn rust, uitgestrekte stranden en de turquoise blauwe wateren. Dit kleine luxe hotel resort werd ontworpen om uw verblijf er tot een te maken om nooit meer te vergeten. Het complex beschikt over 10 villa’s ontworpen door verschillende bekende internationale architecten.

Naast de 10 designvilla’s bevindt zich op het resort restaurant Aziamendi van de Spaanse drie Michelin-sterren chef Eneko Atxa, die zijn eigen lokale restaurant Azurmendi in Vizcaya, Spanje heeft. Het restaurant met een capaciteit van 70 personen heeft ook een bar en een ruimte met groot formaat tafels. Het restaurant heeft uiteraard rekening gehouden met de keuken eisen en behoeften van de beroemde Spaanse chef. De Platner stoelen uit Knoll, door Warren Platner ontworpen in 1966 zijn de perfecte aanvulling. Deze stoelen zijn bekleed met licht groen fluwelen om ze te integreren met de lokale vegetatie.

Iniala-Beach-House-07

Het is allemaal zo mooi. U moet er eigenlijk zelf naar toe om het te geloven. Kijk u daarom verder of boek gelijk via de website van Iniala Beach House.

Lees ook: ‘s Werelds Duurste Hotelsuite Ligt in New York en Kost $ 75.000 Per Nacht

.