The Hotel Café Royal werkt samen met Givenchy voor een reeks speciale cocktail geïnspireerd door de beroemde parfums van het modehuis. Er zijn in totaal tien nieuwe cocktails ontworpen die beschikbaar zullen zijn in de Green Bar van het hotel van 22 augustus tot 30 september van 2016.

De cocktails zijn ontwikkeld door bar manager Derren King en ze beloven te verschillen van fris, bloemig, zomers tot vollere zwaardere cocktails. Door geur en smaak te combineren zullen deze parfums de ervaring van de parfums nabootsen in een (ander soort) glas. Elke cocktail zal uniek zijn in geur, kleur en smaak en zal de unieke persoonlijkheid  van de parfum bevatten. De parfums zullen achter de bar beschikbaar zijn voor gasten die de vergelijking graag zelf willen ervaren.

Hotel-Café-Royal-Givenchy-Cocktails-Néroli-2-770x433

Cocktails op het menu zijn onder andere: Chypre Caresse, een mix van Slingsby London Dry Gin met de aromas van verse grapefruit, agave syrup en Peychauds bitters, gemaakt met Prosecco en Marschino; Oud Flamboyant, gepresenteerd met rook, vol met houtige tonen van Nikka Coffey Grain whisky, kokosnoot en gekoelde thee, Manuka honing en kaneel.

Om een of meerdere van deze bijzondere limited edition cocktails te proberen kunt u reserveren bij Green Bar via Email of telefoon.

tel: +44 (0)207 406 3310

Email: restaurants@hotelcaferoyal.com

Lees ook: Pure Luxe Experience: Het Vernieuwde Restaurant Vermeer in Amsterdam

[the_ad_placement id=”article-inline-ad-1″]