Het huis van Christie Brinkley in The Hamptons, vlakbij New York,  is net zo mooi als het supermodel zelf en is nu op de markt voor $ 29.500.000. Gelegen op ongeveer 8 hectare in Bridgehampton Noord, N.Y., kijkt dit Tower Hill huis uit op de Atlantische Oceaan en de kust van Connecticut. Naast het “hoofdhuis” met vier slaapkamers en vijf badkamers, omvat het landgoed ook een vier-slaapkamer en 2.5-badkamer guesthouse evenals een kas, een schuur, een verwarmde garage voor 4 auto’s, en een uitkijktoren.

embed-christie-brinkley-house-for-sale

Met een waslijst aan benijdenswaardige voorzieningen, heeft het landgoed oa een “landelijke” keuken met blauwe kasten en prachtige kroonluchters en een hele hoge (dubbele hoogte) zitkamer met hardhouten vloeren, gebogen Franse ramen, en een ouderwetse kroonluchter. Drie open haarden, een kantoor en een fitnessruimte voegen charme en gemak toe aan het afgelegen landgoed.

christie-brinkley-1a23bdc0-f468-4063-9418-0c754e30335f

Versierd met bubblegum-roze bloemen en een “bekleding” van groene bomen, heeft de omvangrijke achtertuin verder een terras, een zwembad en een hot tub. En als het weer gunstig blijkt te zijn, kan de nieuwe eigenaar lekker wandelen over een van de vele wandelpaden achter het landgoed.

Lees ook: Dit Grachtenpand in de Gouden Bocht is met €15 Miljoen het Duurste Huis Op Funda (Foto’s)

09-christie-brinkley-house-for-sale
08-christie-brinkley-house-for-sale
06-christie-brinkley-house-for-sale
02-christie-brinkley-house-for-sale
03-christie-brinkley-house-for-sale
04-christie-brinkley-house-for-sale
05-christie-brinkley-house-for-sale