Landgoed ‘De Wielewaal’, ook bekend als The Philips Estate wordt nu op briljante wijze in de verkoop gezet. Enigszins excentrieke verkooptechnieken zijn dan ook wel nodig bij zo’n bijzondere woning die een vraagprijs van vele miljoenen heeft. Het landgoed is zo’n 142 voetbalvelden groot en is tussen de jaren 1934 en 2005 bewoond geweest door Frits Philips.

Afgelopen maandag is het landgoed voor het eerst sinds 1912 in de verkoop gegaan. Het landhoed bestaat uit vijf woningen met totaal 40 kamers en 8 badkamers. Bovendien zit daar nog een enorme tuin omheen met vele vijvers, bomen en een perfect gemaaid gazon. Check hierboven de bijzondere promovideo en hieronder de foto’s!

Bron & Foto’s: Landgoed de Wielewaal

Lees ook: Duurste Huis van Nederland Wordt Uit Verkoop Gehaald Door Reinout Oerlemans