Ongeveer een jaar geleden meldde Aston Martin dat ze haar eerste yacht ging bouwen in samenwerking met Quintessence Yachts. Nu hebben we eindelijk een uitgebreidere blik op het prachtige nieuwe speeltje van het beroemde Britse automerk. De AM37 is niet zomaar een boot, het is een powerboat van de beste ontwerpers uit de designstudio’s van Aston Martin en gezien de prachtige auto’s die ze daar maken kunnen die er wat van. De boot is al meer dan vijf jaar in ontwikkeling en is onderdeel van Aston Martin’s samenwerking met Quintessence Yachts.

“Het is waar dat een mooie, eenvoudige vorm essentieel is voor het succes van een product, maar er moet ook drama bij, oppervlaktes, proporties, en door de keuze van spannende materialen, alles moet kloppen”, zegt Aston Martin Chief Creative Officer, Marek Reichman . “Deze nieuwe powerboat vormt de ideale combinatie van luxe en techniek, het genereert een krachtig en toch ingetogen eindproduct.” Kijk hieronder naar de uitgebreidere blik op de AM37 die bij de Monaco Yacht Show werd gegeven.