Tijdens de eerste dag van de 2016 Monaco Yacht show heeft Benetti haar nieuwe reeks superjachten gepresenteerd die samen met designers Stefano Natucci en Redman Whitley Dixon zijn ontwikkeld, zo meldt Superyacht Times. De nieuwe lijn van boten bestaat uit schepen van 50-meter, 58,6m, 65m en 73 meter. De boten worden gemaakt van staal en aluminium in de scheepswerf van Benetti Livorno.

De nieuwe lijn van schepen gebruikt een nieuwe benadering van Benetti waarbij er meer aanpasbare superjachten worden geleverd met een kortere wachttijd. Om dit te bereiken gebruikt Benetti voorontwikkelde rompen waar een aanpasbaar voorontworpen project op kan worden gebouwd. Twee van de nieuwe modellen staan gepland om in de aankomende maanden te worden ontwikkeld, het 50-meter model en het 65-meter ontwerp.

Lees ook: Wajer Yachts Owners Challenge in Saint Tropez Brengt Drie Pure Luxe Partners Samen