Bij Pure Luxe houden we van het bourgondische leven, we kunnen geen genoeg krijgen van heerlijke rode wijnen, perfecte espresso’s en de enkele gelegenheidssigaar. En terwijl dit voor onze geestelijke gesteldheid wonderen doet, is het niet even best voor de witte tanden. Gelukkig kunnen we eens in de zoveel tijd even een uurtje apart zetten om dit probleem vlekkeloos op te lossen. We gingen langs bij de moderne tandartspraktijk WIT in hartje Amsterdam om de proef op de som te nemen of ze daadwerkelijk binnen één uur onze prins op het witte paard bleken te zijn.

De praktijk is gericht op zowel tandheelkunde als esthetische behandelingen om het gebit van de patient in perfecte staat te krijgen en te behouden. Omdat bij ons veiligheid zelfs belangrijker is dan ons uiterlijk kozen we voor de goed aangeschreven praktijk WIT. Bij binnenkomst werd er op een rustige en duidelijk manier uitgelegd wat er bij de procedure ging gebeuren en gevraagd naar de gezondheidsgeschiedenis. Eenmaal meegelopen met de behandelaar werd ons de echte kwaliteit van WIT verder duidelijk, de persoonlijke benadering en het individueel advies zorgen voor een behandeling op maat waardoor we zelf de controle hadden over deze kleine ingreep, erg prettig!

Eenmaal geheel geïnstalleerd in de stoel en met een DVD naar keuze, begon het bleken door middel van het insmeren van de tanden om het vervolgens 12 minuten met LED licht te verlichten. WIT gebruikt de PrevDent methode met de toepassing van Nano-Hydroxyapatiet waardoor het glazuur niet wordt aangetast en minuscule beschadigingen aan de oppervlakte van het gebit zelfs gerepareerd kunnen worden. Dit werd simpelweg 5 keer herhaald, waardoor we inderdaad binnen één uur klaar waren met bleken en de behandelaar het uiteindelijke resultaat toonde. Door middel van een kleurenschaal werd uitgelegd dat de tanden 8 tinten witter waren geworden, wat zorgde voor een frissere witte glimlach zonder dat deze zo ordinair spierwit was geworden, waar we zeer gelukkig mee waren!

praktijk_wit-2

De uitslag is binnen: WIT blijkt inderdaad onze prins op het witte paard te zijn. Door de persoonlijke benadering met het individuele advies en de nadruk op veiligheid werden we bij de praktijk van WIT in Amsterdam uitstekend geholpen en hebben we een resultaat behaald waar WE een glimlach van op ons gezicht krijgen. Naast de praktijk in Amsterdam heeft WIT ook vestigingen in Maastricht en Gent, waar dezelfde uitstekende zorg word geleverd. We raden WIT zeker aan..!

Ga voor meer informatie naar de website van WIT.

Tandartspraktijk WIT Amsterdam
Rokin 120A
1012LC Amsterdam
Telefoonnummer : 020-3304260
Openingstijden: 
maandag t/m zaterdag van 10:00-18:00