Wintersport heeft z’n eigen kledingcodes. Ook voor kids. Maar dat betekent niet dat je je altijd aan die regels moet houden. Life is a game for kids. Dus er mag gespeeld worden. En dan stap je wel eens over de lijntjes. Grenzen verkennen doen kinderen graag. En dat doet SUPERREBEL KidsGear natuurlijk ook. Daarom is de Snow Collection 2016 weer een stoere stap in een nieuwe playground. 

Snowboarden, skiën of gewoon stoeien in de sneeuw, de kleine rebellen kunnen helemaal los gaan in de SUPERREBEL KidsGear Snow Collection 2016 die bestaat uit skibroeken, jacks, ski overalls, hoodies, sweaters, sweatpants, T-shirts, pullies, leggings, sjaaltjes, helmen, sneeuwbrillen, handschoenen en thermo wear. Super compleet dus en verkrijgbaar in neon oranje, roze of juist stoer zwart. Combineren mag natuurlijk ook. De gehele collectie is voorzien van reflecterende details en herkenbare branding zodat je opvalt op de piste. Het statement SUPERREBEL logo en het bijbehorende duiveltje keren ook hier weer terug als prints op een aantal van de designs.

De items in de Snow Collection zijn voorzien van functionele gadgets zoals snowstoppers en skipaszakjes. Ook bij de toegepaste materialen is het comfort gecombineerd met functionaliteit. Lichtgewicht technische stoffen zoals waterproof en windproof polyester met PU coating, fleece voeringen, thinsulate padding en reflecterende prints zijn bijvoorbeeld gebruikt voor de skibroeken jacks en overalls.

De SUPERREBEL KidsGear Snow Collection 2016 combineert hightech met snow fun en fashion. Kortom: cooler wordt het niet op de piste.

De collectie wordt aangeboden in de maten 104 t/m 176 en is vanaf oktober verkrijgbaar. Prijzen variëren van €19,95 voor een colletje tot €159,95 voor een ski overall.

ABOUT THE BRAND

Tegenwoordig zijn SUPERREBEL kinderen helemaal in to the gaming scene. Zoals PlayStation, X-Box maar ook online wordt er veel gegamed. Met andere woorden; gaming is het belangrijkste in hun leven. En dat is voor ouders zo nu en dan best irritant ;-). Maar wel precies waarom zij SUPERREBELS zijn. Met SUPERREBEL KidsGear ‘claimt’ dit thema voor de gehele branding, pr, marketing en geeft het iedere collectie weer genoeg inspiratie. Hoe dan ook: at the end it’s the KID that makes the REBEL. En mogelijk is dit wel het meest dappere kinderkleding merk van de wereld.

Onder het motto ‘THE BRAVE BRAND FOR KIDS.’ werd SUPERREBEL KidsGear in 2015 gelanceerd door creative agency SuperRebel.com en het in kinderkleding gespecialiseerde Nederlandse bedrijf BRNDWRKS.