Architecten bureau Paz Gersh heeft deze spectaculaire witte Mediterraanse villa met daktuin en zwembad ontworpen in Tel Aviv. Het bijna geheel witte L-vormige gebouw is duidelijk ontworpen voor een familie met goede smaak. Wat direct opvalt is het diepgroene zwembad die beschermd wordt van de wind door het omringende huis en tegelijkertijd hierdoor een deel van de woning wordt in plaats van een los extraatje te zijn.

Het zitgedeelte naast het zwembad is aaneensluitend met de ingang tot de woonkamer van de villa. Eenmaal binnen wordt u begroet door dezelfde simplistische en frisse uitstraling. Met een licht interieur wat zowel zomers als ’s winters warm aanvoelt. Op de bovenste verdieping vindt u de ruimtelijk slaapkamers, waaronder de master bedroom met toegang tot de tuin op het dak.

Lees ook: Dit is het Duurste Huis wat in Den Haag te Koop Staat

Kortom, de perfecte villa voor een relaxte zomervakantie. Bekijk hieronder de beelden van dit serene witte huis.

Lees ook: De Luxe Loft in de A’DAM Toren Verandert U in een Rockster