Door de recente populariteit van vinyl platen ontstaat er ook redelijk wat innovatie rondom de platenspeler. Maar de mensen van Mag-Lev Audio nemen het naar een nieuw niveau met de levitatie platenspeler die nóg meer stijl in huis brengt met het afspelen van uw favoriete LP’s. Het is de eerste van haar soort –en ja, hij werkt echt– en gebruikt een magnetisch systeem om de platen midden in de lucht te laten ronddraaien.

De platenspeler heeft de mogelijkheid voor 33 1/3 en 45 rpm snelheden en bevat een modern strak ontwerp. Hij komt standaard met een Pro-Ject 8.6 toonarm en een Ortofon OM 5E cartridge. Hiermee brengt het bedrijf de platenspeler nóg verder samen met het moderne interieur. Het project is momenteel beschikbaar voor reservering op Kickstarter en kost $1.390,-.

Ga naar de website van Mag-Lev voor meer informatie.

Lees ook: Bang & Olufsen Lanceert de BeoVision 14