Dit prachtige monumentale pand heeft een woon- en kantoorfunctie en is recent op unieke wijze zeer professioneel gerenoveerd. Het hele interieur ademt luxe, door de materialen, de goed uitgedachte plattegrond, afwerking en lichtinval. Het prijskaartje voor dit spectaculaire huis valt op €4,85 miljoen. Het pand ligt in Buurtschap 2005 om de hoek van de Denneweg en op loopafstand van het centrum.

Dit unieke 11 meter brede woonhuis is zeer geschikt voor grootse ontvangsten en is uitstekend beveiligd. Het huis bestaat uit 5 lagen en heeft een totaal gebruiksoppervlak van 740 vierkante meter. Eén van deze lagen is een privé-parkeergarage van ca 140m2, welke te bereiken is d.m.v. een autolift.

 

Bij binnenkomst op de begane grond komt men in een ruime hal die toegang biedt tot de kantoorruimte (ca. 180m2) met wc’s, pantry en een keuken. Er is een personenlift aanwezig. Door het grote daklicht is het kantoor zeer ruimtelijk en licht. De kantoorruimte is voorzien van een mooie eikenhouten vloer.De eerste woonverdieping is te bereiken via de trap of de lift. Hier bevindt zich een zeer luxe woonkeuken. De keuken biedt toegang via een buitentrap naar het bovengelegen ruime dakterras met prachtige olijfbomen.

Lees ook: Villa Betty is het Duurste en Meest Mystieke Huis van Amsterdam

Links en rechts langst het atrium, welke ook in gebruik is als dakterras/patio wordt de ruime woonkamer bereikt. In de woonkamer ligt een mooi gestoomde eiken vloer en is een open haard met fraaie schouw aanwezig. Met de trap of de lift gaat u naar de 2e verdieping. Hier bevindt zich: een overloop, pantry, de hoofdslaapkamer  met een aangrenzende badkamer met whirlpool, separate douche, wc en een dubbele wastafel, walk-in closet. Via de overloop kan tevens de logeerkamer worden bereikt met eigen badkamer. De logeerkamer is tevens bereikbaar via de lift.

3e etage: via de lift of de trap naar een ruime hal welke toegang biedt tot een ruim balkon op het zuid westen. Via het balkon heeft men toegang tot de cv-ruimte en de warmwaterinstallatie, 2 slaapkamers en twee badkamers.

Interesse in dit huis? Bekijk hier dan de rest van de informatie.

Lees ook: Binnenkijken Bij Het Duurste Penthouse Van Hawaii