Het 432 Park Avenue gebouw in New York City is het hoogste woongebouw van het Westelijk Halfrond. Ze hebben nu de bijzondere onthulling gemaakt van het penthouse ontworpen door interieur ontwerper Robert Couturier. Het penthouse zit op de 86e verdieping van het gebouw en is hiermee natuurlijk ook het hoogste penthouse wat NY te bieden heeft. Het spectaculaire uitzicht van het 345 meter hoge penthouse is geheel van de nieuwe eigenaar van dit exclusieve appartement wat alleen te bereiken is via een privé lift.

Het appartement bestaat uit een totaal woonoppervlak van 374 vierkante meter en heeft drie slaapkamers, vier volledige badkamers, een bibliotheek en een beeldige high-end keuken compleet met exclusieve marmeren platen. 432 Park Avenue is pntwikkeld door CIM group en Macklowe Properties en ontworpen door Rafael viñoly. Er zijn slechts nog enkele appartementen beschikbaar in het gebouw en die beginnen vanaf ongeveer 17 miljoen dollar.

Lees ook: Dam3: Penthouses voor de Superrijken op Amsterdamse Dam

Neemt u gerust de virtuele tour door het huis hieronder.

Lees ook: Won Yip Verkoopt Deel van Grootste Penthouses van Nederland