Johnnie Walker Blue Label, de meest toonaangevende luxe blended Scotch whisky, lanceert deze feestdagen een limited edition wintereditie; een fles met een uniek design. Het perfecte kerstcadeau!

De whisky van Johnnie Walker is al sinds 1820 het ideale geschenk. Ook deze speciale feesteditie straalt pure klasse uit. Op de fles zien we een afbeelding van de Johnnie Walker striding man tegen een diepblauwe, fonkelende sterrenhemel, geïnspireerd op de sterrenbeelden die ’s winters boven Europa te zien zijn.

Met maar een beperkt aantal van deze winteredities die beschikbaar zijn voor verkoop in Nederland is deze exclusieve fles voorbestemd om een echt collectors item te worden. Iedere fles is verpakt in een op maat gemaakte stijlvolle, luxueuze doos. Hét ideale geschenk om je vrienden en familie mee te verrassen deze feestdagen.

Herman S. van der Meij | Scotch Whisky Ambassador | Life member of The Keepers of the Quaich: “Een fles Johnnie Walker Blue Label is altijd al een bijzonder cadeau geweest om te geven. Deze nieuwe wintereditie met exclusief design zal dan ook zeker in de smaak vallen als eindejaarsgeschenk.”

johnnie_walker_blue_winter_edition_box_rt_v2

Het design brengt een ode aan de zeldzame blend. Slechts één op de tienduizend vaten, afkomstig uit alle uithoeken van Schotland, is geschikt voor gebruik in de Johnnie Walker Blue Label blend, dat algemeen wordt beschouwd als een revolutionaire vernieuwing in de whisky industrie. Door zijn typische zachte smaak weerspiegelt het label het summum van een whisky. Een echte must have voor de veeleisende Schotse Whisky drinker.

Ter gelegenheid van de lancering van deze exclusieve Blue Label wintereditie creëerde Johnnie Walker de ultieme at-home serve om van te genieten met familie en vrienden tijdens de feestdagen. De cocktail is geïnspireerd op de historische reis die de familie Walker en haar vertegenwoordigers maakten van Schotland naar alle uithoeken van de wereld.

comp5_rt-2

Lees ook: Invite-Only: Bekijk Hier het Nieuwe Private Johnnie Walker House