Deze korte film over de oprichter van Burberry is een drie minuut durende clip die er uit ziet and een trailer voor een langere film. Maar helaas voor fans van Burberry zijn er momenteel geen plannen voor een film van volle lengte. Het Britse modemerk heeft haar campagne voor de feestdagen van 2016 gestart met het vertellen van het verhaal van de oprichter Thomas Burberry.

Domhall Gleeson, Sienna Miller, Dominic West en Lily James spelen in de 3 minuut durende kerst reclame in de stijl van een trailer. Burberry bestaat 160 jaar en vieren dit met de speciale kerst campagne waarin de belangrijkste momenten van de historie worden uitgelicht in deze korte film.

the_tale_of_th-462cd092033-h0-1024x666

Het merk heeft een bijzondere sterrencast gebruikt voor de film die is geregisseerd door Asif Kapadia en geschreven door Matt Charman.

Lees ook: Tom Ford Maakt Zijn Film Comeback Op het Venice Film Festival