Iedereen mag zijn of haar geld natuurlijk uitgeven hoe ze dit zelf willen. Maar deze man, genaamd Balwinder Sahni, heeft een erg unieke bestemming gevonden voor zijn 15,7 miljoen dollar. Vorig jaar gaf de projectontwikkelaar nog $6,7 miljoen uit om het gewilde nummerbord met “9” er op te kopen voor zijn Rolls-Royce in Dubai. Dit jaar overtreft hij zichzelf echter met het uitgeven van $9 miljoen voor een nummerbord met het cijfer “5” er op.

Deze twee nummerborden zijn gemonteerd op zijn twee Rolls-Royce auto’s. Toen hij werd gevraagd naar zijn uitgavenpatroon zei Sahni er het volgende over: “Ik zie mijn actie als een publieke dienst, er is geen inkomstenbelasting in dit land, zo krijgt de overheid toch nog wat geld binnen.”. Een bijzonder goed doel, om het zo maar te noemen.

Lees ook: Saudische Miljardair Shockeert Londen met Optocht van 4 Gouden Supercars