Dit 65 meter lange superjacht genaamd Main staat bekend in de industrie door haar opvallende zwarte exterieur. De stijlvolle eigenaar van dit schip, Giorgio Armani, heeft samengewerkt met Codecasa om dit opvallende jacht te ontwerpen. Hierbij heeft zijn eigen team van Oretelli en Della Role geholpen om deze unieke boot op de kaart te zetten.

Het interieur weerspiegeld de Italiaanse stijl van de eigenaar. Er is genoeg ruimte op het 65m lange schip voor 12 gasten verdeeld over 7 cabines, waaronder een master suite. Niet geheel onbelangrijk is daarbij nog ruimte voor 14 bemanningsleden die zorgen voor een ontspannende jacht ervaring. De topsnelheid van dit schip ligt op 17 knopen, terwijl de normale snelheid 14 knopen is. Er is aan boord een sportschool en een jacuzzi om naderhand het trainen in te ontspannen. Op de afbeelding hierboven is het jacht te zien bij het dorpje Bol op het eiland Brac in Kroatië, waar ze momenteel ligt verankerd.

unknown

Lees ook: Dit Superjacht Concept Zou de Grootste ter Wereld Kunnen Worden