De geniale mensen van SplinterWorks hebben een wel heel bijzonder bad ontworpen. Deze stijlvolle zwarte hangmat van carbon is zo sterk dat het óók geheel gevuld met inhoud strak aan de muur blijft hangen. Het bad combineert twee ultiem relaxende ervaringen in één, het ultiem genieten van een warm bad met de ontspanning van het liggen in een hangmat.

Door de soepele ondergrond van het bad voorkomt deze hangmat het probleem van scherpe hoeken die een normaal bad wel kent. Dit zorgt voor een nóg beter comfort. Het lengte van het bad kan zelf worden bepaald tussen de 2,6 en 3 meter. De prijs van deze unieke creatie is op aanvraag beschikbaar. Zie de video hierboven voor een uitgebreide kijk op dit design bad.

Ga voor meer informatie naar de website van SplinterWorks.

Lees ook: Dit Exclusieve iPhone 7 Hoesje Kost Meer dan de Telefoon Zelf