Verscholen achter de bomen en grenzend aan het Geldersch landschap ligt landhuis ‘De Neerhof’. Dit stijlvolle landhuis is een ware aandachtstrekker, u wordt gedwongen door uw nieuwsgierigheid om deze woning te bekijken.  Geïnspireerd door het historische buitenhuis op landgoed ‘Schouwenburg’ heeft de opdrachtgever deze woning in 2009 laten bouwen. Alle details voor een authentiek landhuis zijn uiterst precies doorgevoerd. U kunt hierbij denken aan een imposante trap in de hal, hoge plafond, plafondornamenten, hoge ramen met diepe vensterbanken etc. Het comfortabele landhuis met zijn inrichting geeft u het gevoel alsof u een landheer bent op uw eigen landgoed. 

Het is vorstelijk leven in dit landhuis, comfort en luxe stonden samen met authenticiteit op nummer één bij het bouwen van deze woning. Voor alle gemakken is er een compleet domotica systeem, is de oprit en de bordestrap verwarmd, beschikt de woning over een lift, luxe badkamers, vloerverwarming door de gehele woning en nog zoveel meer!

299863
Bouwtechnisch en elektronisch is er alles aangedaan om u een veilig gevoel te geven in deze woning. Er is een alarminstallatie met videobewaking, inbraakveilig glas en de master bedroom is een zogenaamde saferoom.

035826
Het landhuis is zeer gunstig gesitueerd. Via de achtertuin ben u zo in de bossen van het Geldersch landschap, u loopt naar het vernieuwde centrum, fietst naar de historische binnenstad van Elburg en met de auto bent u binnen enkele minuten op de snelweg.

085833

Er is veel te vertellen over deze woning en er is veel te zien in de woning. Wij nodigen u graag uit om met uw eigen ogen dit landhuis te bekijken, zodat we u uitgebreid kunnen vertellen over dit bijzonder gebouwde landhuis.

Bouwkenmerken Landhuis 

 Bouwjaar: De woning is gebouwd in 2009.
 Bouwwijze: Traditionele bouw. Opgetrokken in steen/spouwmuren.
 Dakbedekking: Pannen gedekt dak.
 Isolatie: De woning is volledig geïsoleerd.
 Inhoud: De woning heeft een inhoud van totaal ca. 3522 m³.
 Oppervlakte: Perceel ca. 9.640 m².
 Woonoppervlakte: Ca. 833 m².
 Gebouwgebonden buitenruimte: Ca. 67 m².

Voor meer informatie over de indeling van het huis en extra beeldmateriaal gaat u naar de website van Drieklomp Makelaars en Rentmeesters.

Lees ook: Luxury Living: Romantische Verscholen Villa in Bosch en Duin van € 2.875.000