Het is maar de vraag of er in Nederland een bijzonderder combinatie van locatie en woning te vinden is dan hier. Wilt u per helikopter komen, per boot of ‘gewoon’ per auto? Het kan allemaal! De mogelijkheid en de vergunning is er om hier een helikopter-landplaats aan te leggen, wat zeer uniek is in Nederland. Daarnaast is er een eigen haven van ca. 30 x 14 en 3 meter diep, met direct ontsluiting aan het Zwarte Water richting de IJssel en de Vecht. Ook per auto is dit ‘schiereiland’ uitstekend te bereiken.

Op deze magnifieke locatie, met vrij uitzicht over de rivier, is een klassieke en indrukwekkende villa gebouwd, die een plek op de voorgrond verdient! Een object van ongekende klasse en met een bouwkwaliteit die zijn tijd ver voor is. Vrijwel geen energiekosten, terwijl er toch ca. 3.500 m³ gebouwd is en er o.a. een verwarmde oprijlaan en terrassen aangelegd zijn.

holterbroekerdijk-60-zwolle-5-large

Binnen beneemt de indrukwekkende hal met schitterende trappartij even uw adem; wat een klasse en afwerking! Het laat zich niet omschrijven, de beleving van de kwaliteit en doordachte indeling is iets wat u ervaren moet. Overal zijn de ruimtes georiënteerd op het fabelachtige uitzicht over de rivier. Een altijd wisselend en schilderachtig panorama, wat nooit verveeld. De inhoud komt tot uitdrukking in de vier woonlagen (souterrain, begane grond, 1e en 2e verdieping), met elk een gelijkwaardig en neutraal afwerkingsniveau. Het souterrain beschikt over een multi-functionele ruimte (ontspanning/fitness), inpandige garage voor meerdere auto’s en een separate woonunit voor bijvoorbeeld au-pair of gastenverblijf. Gelijkvloers is er een woonkeuken, woonkamer en kantoor.

Op de verdiepingen diverse slaapkamers en badkamers, alsmede een Turks stoombad en sauna. Vanaf het dakterras kunt u in een heerlijke jacuzzi genieten van de vrijheid en de privacy die de plek u biedt. Rondom de woning ligt een fraaie tuin, met diverse terrassen en een geïsoleerd en verwarmd zwembad (ca. 20 x 5 meter). Aan de andere zijde van de woning ligt de eigen insteekhaven, met een diepte van ca. 3 meter waardoor het uitstekend geschikt is voor een fors jacht. De locatie, de mogelijkheden en de afwerking van de villa worden tekort gedaan om volledig te beschrijven. Dit moet u ervaren!

Interesse? Neem contact op of voor meer informatie: Drieklomp Makelaars.

Lees ook: Pure Luxe Living: Royaal Landhuis van € 3,5 Miljoen in Oosterbeek (video)