Het ziet ernaar uit dat het Russische bedrijf ‘Caviar’ een doelgroep onderzoek heeft uitgevoerd waaruit bleek dat de gemiddelde persoon die een gouden iPhone 7 wilt kopen ook erg dol is op Donald Trump. Dat is tenminste de enige reden die wij kunnen verzinnen voor de tot leven geroepen ‘Gold Trumphone’. Sinds dat de wereldbefaamde miljardair verkozen is tot president van Amerika wordt er graag gebruik van de situatie voor ludieke acties van bedrijven, daar is deze iPhone geen uitzondering van.

Het gouden mobieltje kost $3.100,- en komt met een gouden achterkant waar het gezicht van Donald Trump in is gegraveerd. Samen met dit portret staat het de nu al beroemde uitspraak “Make America Great Again”. Het ziet er naar uit dat het bedrijf die de telefoon maakt ook graag een exemplaar aan Donald Trump zelf wilt doneren.

gold-plated-iphone-7-has-a-donald-trump-engraving-2

Lees ook: Een Tour door Trump’s Omgebouwde Boeing 757 Privéjet (Video)