Het Zwitserse horlogehuis Parmigiani Fleurier presenteert in januari tijdens de jaarlijkse Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH) een nieuwe Tonda Métrographe. Het chronograaf model is één van de meest iconische horloges van de Tonda lijn. De nieuwe Métrographe heeft een dynamischer design gekregen en combineert klassieke elementen met sportieve details.

De Tonda Métrographe heeft een stalen kast van 40 mm en een wit zilverkleurige of zwarte wijzerplaat met een concentrisch patroon. Het horloge is verkrijgbaar met een kalfslederen band van Hermès of een stalen band.

Parmigiani Fleurier heeft het uurwerk voorzien van een chronograaf, tachometer en datumaanduiding. Het kaliber PF315 is geheel in eigen manufactuur ontwikkeld en vervaardigd. Het ambachtelijk gedecoreerde uurwerk is zichtbaar door de saffierglazen kastbodem.

www.parmigiani.ch

Lees ook: Patek Philippe Horloge uit 1943 Geveild voor $ 11 Miljoen