Dit decadente bootje van 55 meter in lengte wordt te koop aangeboden door Burgess. Het jacht heeft twee motoren waarmee een topsnelheid van 17 knopen kan worden behaald, maar meestal op 14 knopen mee wordt gevaren. Het schip zelf is ontworpen door Dubois Naval Architects en is in 2011 afgeleverd. Het interieur is opnieuw ontworpen door H2 Yacht Design in 2014 en die hebben uitstekend werk geleverd, zoals op de beeldige fotografie te bewonderen is.

Aan boord is genoeg ruimte voor 12 gasten verdeeld over een master suite, een VIP statiezaal en drie tweepersoonscabines. Gasten kunnen aan boord sporten in de sportschool of uitrusten in de jacuzzi. Er is ook nog ruimte aan boord voor een aantal waterspeeltjes zoals jet skis, water skis, wakeboards en snorkel gereedschap. Aan boord is ook nog ruimte voor 13 bemanningsleden om ervoor te zorgen dat u heerlijk met de voetjes omhoog kunt gaan zitten, maar de beelden spreken verder voor zichzelf.

Interesse? Dan kunt u hier meer informatie vinden.

Lees ook: Dit All-Black Superjacht van Armani Maakt een Duidelijke Fashion Statement