In 2008, lang voordat Donald Trump bedacht president van de Verenigde Staten te worden, woonde hij in een ander wit huis op Rodeo Drive in Beverly Hills, Californië. Hij is ondertussen verhuist naar de villa ernaast, maar dit witte huis waar hij in 2008 woonde staat nu op de markt voor 30 miljoen dollar.

Het huis heeft twee verdiepingen en is omringt door statige witte pilaren. Een dubbele deur leidt naar een grote hal met een indrukwekkende trap en grote kroonluchter. Het woonoppervlak van bijna 1.400 m2 heeft een hoog plafon en bestaat voor een groot deel uit marmer. De ruimte is verdeeld over 11 slaapkamers, 9 badkamers, een lift, sauna en ruime woonkamers. Buiten bevindt zich een zwembad, bedekt paviljoen en een tennisbaan, zo meldt Robb Report. Zie hieronder de virtuele tour door het huis.

Lees ook: Een Tour door Trump’s Omgebouwde Boeing 757 Privéjet (Video)