Het luxe champagnemerk Dom Pérignon werkt voor het eerst samen met Auctionata om een online veiling te houden onder de naam ‘La Malle Plénitude by Dom Pérignon’. De actie zal plaatsvinden op 10 december op de website www.auctionata.com. Vijf exclusieve en limited edition ‘Malle Plénitude’ kisten gaan onder de hamer. Elk van de vijf kisten zit gevuld met 23, met precisie gekozen, champagnes van Dom Pérignon: de Dom Pérignon Vintage, de P2 en de P3. 

De veiling is pas over 10 dagen maar er wordt nu al volop geboden, u kunt vooraf al bieden op de Auctionata website of u kunt afwachten tot de dag zelf om mee te bieden.  Elke kist zit gevuld met flessen van tussen het jaar 1969 en 2006 en zijn persoonlijk gekozen door Richard Geoffroy. De selectie bevat 10 flessen van Dom Pérignon Vintage, 10 flessen Dom Pérignon P2 and 3 flessen Dom Pérignon P3. Er worden in totaal slechts 6 kisten gemaakt waarvan Dom Pérignon zelf één kist, het prototype, zal houden.

Het bieden op de kisten start met €36.000.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van Auctionata.

Lees ook: Ultieme Dom Pérignon P2 Ervaring bij het Château de Versailles