Het 5* NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, gelegen in het centrum van Amsterdam, biedt exclusieve luxury pakketten aan voor de feestdagen, met een startprijs vanaf € 8.000,- per nacht. Dit pakket bevat tien ‘pure pleasure’ elementen voor een onbeschrijfelijk gevoel van luxe. Dit ultieme pakket bevat onder meer één nacht in de Royal Suite met uitkijk op de Dam en het Koninklijk Paleis, limousineservice van en naar het vliegveld, een driegangen lunch verzorgd door het culinaire team van The White Room by Jacob Jan Boerma, champagne ontbijt, een diner bij het 1* Michelin restaurant Vermeer en een personal shopper & stylist.

Wij verheugen ons op het verwelkomen van gasten in een van de meest iconische hotels van Nederland, in een suite die alle verwachtingen overtreft en bijdraagt aan ‘the extraordinary feeling’. Wij kijken er naar uit om alle wensen van onze gasten uit te laten komen met dit unieke pakket”, zegt Herman Klok, Hotel Director van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky.

In de renovatie van de Royal Suite is een half miljoen euro geïnvesteerd. De Royal Suite heeft een ruimtelijke en ‘koninklijke’ sfeer met zijn 118,7m² en is voorzien van uitstekend comfort, buitengewone services en luxe voorzieningen, zoals een eigen lift, een walk-in regendouche, een jacuzzi en een semi-open badkamer. Om alle wensen uit te laten komen, is een 24-uurs butler service ook mogelijk. Bovendien heeft de Royal Suite een aansluitende suite van 33,1m² die kan dienen als extra kamer voor de kinderen of het huisvesten van personeel, beveiliging of een nanny. De suite is uitgerust met een hightech beveiligingssysteem en kogelvrij glas, waardoor het één van de veiligste suites in hotels ooit is.

De ‘Ultimate Luxury Escape Package’ is speciaal ontworpen voor gasten die echt het Koninklijke gevoel willen ervaren wanneer ze in Amsterdam zijn. Voor gasten die nog net iets meer willen zijn er extra opties beschikbaar, zoals een privé diner bereidt door 3* Michelin Chef Jacob Jan Boerma of een privé cocktail workshop door ‘s werelds beste vrouwelijke bartender Tess Posthumus. Het toegewijde en ervaren personeel staat klaar om elke wens te vervullen en om van elk verblijf een onvergetelijke ervaring te maken met behulp van deze unieke accommodatie, de uitstekende gastronomie en de excellente services.

Lees ook: Pureview: Wildseizoen Geopend bij The White Room