Volgens een Brits oud-spion bezitten de Russen belastende informatie over de toekomstige president van Amerika. Denk hier aan een soort van “grab her by the pussy” 2.0. Donald geen paniek! Mocht dit waar zijn dan kan White Canvas Reputation Guards deze geleden-reputatieschade bestrijden door middel van Online Reputation Management. Zo kunt u rustig met een onbevlekt online blazoen Amerika Great Again maken.

Woensdag 11 januari, Marco Juffermans (CEO en 100% eigenaar White Canvas Reputation Guards) verwelkomt ruim 170 gasten in Brasserie Paardenburg Amstelveen, die een voorbeeldige online reputatie hebben of klant zijn (en een voorbeeldige online reputatie hebben). “Het internet is transparant en heeft een olifanten geheugen. Wij maken de UPS zichtbaar en laten de DOWNS verdwijnen”. Onder het genot van een kaasje, biertje en worstje worden voor de 4e keer de Reputation Awards uitgereikt onder begeleiding van de Paus van de aristocraten: Eduard Schaepman.

De prijzen gaan naar personen en bedrijven die het afgelopen jaar zichzelf opmerkelijk sterk hebben gemaakt in het bewaken van hun online reputatie. KLM viel in de prijzen met een Corporate Reputation Award Global, Denise Boekhoorn kreeg met haar stichting Onky Donky de Responsibitity Award. En Prins Bernhard van Oranje-Nassau ontving de Online Reputaiton Award.

Echter schitterde een winnares in afwezigheid omdat ze diezelfde avond op de planken stond in het Beatrix theater. Via een leuke videoboodschap (zie hieronder) dankte Romy Monteiro (onze eigen Whitney Houston)voor de Personal Brand Award.

Waarna de gasten weer verder konden netwerken. Job hunters probeerden in contact te komen met Quote 500 leden. En Quote 500 leden probeerden in contact te komen met jong belegen……… kaas op de borrelplank wel te verstaan. En ach… (Donald schrijft u mee?), mocht het eens fout gaan en belandt U in een Russische hotelkamer vol camera-apparatuur. Even White Canvas Reputation Guards bellen.

Over de auteur: Thom Goderie schreef voor Amsterdam Luxury Magazine en voor de society rubriek van HP de Tijd. Ook voorzag hij Qmusic rode loper reportages in het ochtend programma van Mattie & Wietze. Thom is ook blogger voor Omroep West en RTVNH met Bubbels & Borrels. Nu duikt hij voor Pure Luxe Society wekelijks in deze wereld vol glitter en glamour.