Het is natuurlijk een beetje preken voor eigen parochie puur sang, maar wat was de lancering van Pure Luxe Magazine een geslaagde avond! Maar liefst 170 genodigden hadden zich in Tenue de Ville gehesen om aanwezig te zijn bij deze vernissage in de hoofdstedelijke Flagship Store van SieMatic.


De interesse in Pure Luxe Magazine was zowel nationaal als internationaal te betitelen. De Champagne kwam uit Frankrijk (Laurent-Perrier) en de kaviaar uit Perzië (Persian Caviar). Maar het cover model is weer oer-Hollands, namelijk Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Bernhard van Oranje. Hij was door uitgever Floris Wyers gevraagd als “covermodel” en om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen. Dit moest echter nog een keer over, omdat SBS Shownieuws dit film-shot miste.


De Prins reageerde bijzonder op zijn rol als omslag model: “Floris en ik kennen elkaar van de middelbare school, toen hij mij benaderde met dit initiatief was dit op zich niet iets waar ik op zat te wachten. Maar ik vind het wel heel gaaf dat hij in deze tijd gewoon deze stap durft te ondernemen en weer in het papier gaat. Het is namelijk een markt die onder druk staat en een moeilijk segment. Ik wens hem waanzinnig veel succes toe, want dat verdient hij.”


Na deze mooie woorden gingen wij met het Magazine naar het toilet om het op het gemak te bekijken. Maar er was een probleem, de toiletverlichting was uitgevallen. Toevallig kwamen we hier advocaat Mark Teurlings van scheiden.nl tegen. Donkere toiletten en veel gratis champagne zijn natuurlijk de ingrediënten voor menig echtelijk verschil.


Buiten dat het feestje er top uitzag, doet het magazine dit ook. Dit is geregisseerd door Lucas Berghoef, die ook verantwoordelijk is voor de site PureLuxe.nl welke 100.000 bezoekers per maand trekt. 100.000 Bezoekers maar waarom dan toch in het papier? Floris Wyers: “Veel bedrijven in de luxe industrie verlangen toch naar het oud Hollandse papier. Omdat je niet met 2 klikken een apparaat gaat kopen van een x-honderdduizend euro.”


Al die hapjes en drankjes moeten er natuurlijk ook weer af. Gelukkig spraken we Guy van der Reijden van 3SIXTY5 personal training. Want eind juni wordt het 2de magazine gelanceerd in The Harbour Club. We kunnen niet wachten! Maar voor die tijd even up-side-down 123.