Belvedere Vodka, dé originele luxury vodka, lanceert in april Belvedere’s Midnight Saber. De grensverleggende en lichtgevende fles zal met vlijmscherpe precisie en soft-touch technologie ’s werelds populairste cocktailbars en nachtclubs oplichten. 

Belvedere bewijst zich sinds oprichting als internationale drankpionier, zonder het erfgoed, noch de hoge kwaliteitseisen uit het oog te verliezen. De lichtinnovatie van Belvedere’s Midnight Saber is hierin geen uitzondering. Met zijn geraffineerde laser-etsen en de subtiele zwarte coating, is het gewaagde maar elegante design de eerste in zijn soort. LED-lichten in de flessenbodem creëren de illusie van bomen die oplichten in de mist. Midnight Saber is alleen verkrijgbaar in de 1.75 liter flessen en zal in april 2017 worden gelanceerd in grote uitgaansgelegenheden in Nederland.

‘Het vooruitstrevende design van de Midnight Saber is de belichaming van onze onophoudelijke zoektocht naar gedurfde en brutale vernieuwingen,’ aldus Charles Gibb, president van Belvedere Vodka. ‘Niet alleen produceren wij een heel verfijnde vodka, maar hebben we onszelf ook als doel gesteld om iets fascinerends naar nachtclubs te brengen. We willen letterlijk een nieuwe licht op de bottle-service experience schijnen.’

Vanuit deze overtuiging werd in 2012 de ‘Night Saber’ geboren, Belvedere’s eerste lichtgevende vodkafles. In 2014 introduceerde het merk de ‘Silver Saber’, ’s werelds eerste lasergesneden metallic fles die wordt opgelicht door LED-verlichting.

Belvedere’s onverzettelijke toewijding om te innoveren in het nachtleven blijft een bron van inspiratie voor hen die op zoek zijn naar een ongeëvenaarde vodka-ervaring.

Lees ook: Pure Review: Lunch at MR PORTER