De modestad Milaan zou niet compleet zijn zonder een hotel van hét Milaanse modewerk zelf, Armani. Een verblijf in het Armani Hotel Milano kan dan ook niet ontbreken voor een modeliefhebber tijdens een verblijf in de modehoofdstad. Het hotel belichaamd Giorgio Armani’s unieke persoonlijke stijl tot in elk klein detail. Zoals al de hotels van Armani, beloofd ook dit hotel een thuis ervaring ver weg van huis.

Het beeldige hotel ligt gelegen in het mode district Quadrilatero della Moda waardoor het hotel op slechts minuten afstand ligt van de luxe winkelstraten, musea en het bruisende nachtleven. Het hotel heeft 95 kamers en suites elk persoonlijk ontworpen door Giorgio Armani zelf. Maar de Armani Signature Suite stijgt nog eens boven de rest uit.

De ruimtelijke suite met stijlvolle geboden trap maakt gelijk indruk wanneer de kamerdeur voor het eerst opengaat. De signatuur van Armani is onmiddellijk duidelijk door de moderne en elegante inrichting. Door het neutrale kleurenschema van beige, grijze en zwarte kleuren straalt de kamer rust uit.

Wanneer u voor de Armani experience kist krijgt u een speciale behandeling waarbij een “lifestyle manager” ervoor zorgt dat u alles krijgt wat u nodig heeft. Of uw koffers moeten worden uitgepakt of dat er een specifieke film moet worden opgezet, alles kan worden geregeld.

Het hotel bevat op de 7e verdieping een indrukwekkend Armani restaurant en bar. Verder bevind er zicht op de 8e verdieping een spa die zorgt voor een ontspannende behandeling, mocht u dit willen. Kortom: u komt niks te kort als u bij Armani logeert in Milaan.

Waar: Armani Hotel Milano
Via Alessandro Manzoni, 31, 20121 Milaan, Italië

Lees ook: Nederlands Succes in Marbella: Essenza Living Winnaar “Beste Spaanse Villa”