Exclusieve woontoren in Miami met luxe keukens van Poggenpohl 

Met de Porsche Design Tower Miami presenteren Porsche Design en Dezer Development een architectonisch en technisch hoogstandje. De Porsche Design Tower Miami is het eerste woonproject van Porsche Design en combineert de karakteristieke eigenschappen van het merk: functioneel design, technische innovaties en baanbrekende technologieën. Het hoogtepunt van deze 60 verdiepingen tellende toren is de gepatenteerde, revolutionaire autolift, waarmee de bewoners zittend in hun voertuig naar hun luxueuze woning ‘in de wolken’ worden gebracht.

Deze lift is echter maar een van de luxueuze bijzonderheden die de Porsche Design Tower Miami zijn bewoners te bieden heeft. Vrijwel alle woningen zijn voorzien van een zwembad en een buitenkeuken op het balkon. Dat is een absolute noviteit voor Miami en vindt men normaal gesproken alleen in penthouses.

„Het is een heel bijzonder moment voor het merk Porsche Design, om de oplevering van de Porsche Design Tower Miami te mogen beleven. Het functionele design, dat zo kenmerkend is voor het merk, zal de bewoners in alle onderdelen van het dagelijkse leven begeleiden en een unieke woonkwaliteit bieden: een perfecte combinatie van functie en technologie“, aldus Jan Becker, CEO van de Porsche Design Group.

Perfect passend bij de buitengewone designtaal van de Porsche Design Tower werden de 132 woningen van het gebouw uitgerust met exclusieve luxekeukens van Poggenpohl. Op basis van de individuele wensen van de eigenaren hebben de Poggenpohl-designers grote keukens volgens de nieuwste stand van techniek gepland. De hoogwaardige materiaalkeuze past hierbij perfect bij de technische uitstraling van het gebouw. Zo koos bijvoorbeeld een groot gedeelte van de nieuwe eigenaren voor het innovatieve glazen front Carbon.

MIAMI, FL -MARCH 18 : A general view during the Grand Opening Event of the Porsche Design Tower Miami on March 18, 2017 in Miami Beach, Florida. (Photo by John Parra/Gettyimages for Porsche Design)

Porsche Design en Poggenpohl verbindt een jarenlang partnerschap. Beide bedrijven bieden al decennialang een uniek design, functionele perfectie en innovatieve materialen. In september 2007 presenteerden zij de gezamenlijk ontwikkelde keuken P´7340 Design by Studio F. A. Porsche, wat een mijlpaal werd in de geschiedenis van de inbouwkeuken. In 2014 zetten Poggenpohl en Porsche Design hun succesvolle samenwerking voort met de ontwikkeling van de P´7350 Design by Studio F. A. Porsche. Beide keukenconcepten werden meermaals onderscheiden met internationale designprijzen.

Interesse in een keuken van Poggenpohl gekregen? Ga dan naar de website van Poggenpohl Amsterdam.

Lees ook: De Nieuwe Porsche 911 GTS Modellen: Dynamiek, Comfort en Efficiency