Waarom zou u een interieur laten bouwen in plaats van er een te kopen? Misschien omdat u de stijl van uw interieur naadloos wilt laten aansluiten op de stijl van uw woning. Of omdat u door het hele huis heen eenheid wilt in materiaalgebruik. Wellicht omdat u voor een bepaalde ruimte geen passende kasten kunt vinden. Of… omdat u zó’n uitgesproken eigen smaak en stijl heeft, dat het interieur van uw dromen alleen door een echte interieurbouwer of interieurarchitect  gerealiseerd kan worden.

In dat geval komt RMR interieurbouw graag bij u om de hoek kijken. Wat u ook voor ogen heeft… we staan open voor uw ideeën, denken met u mee en tasten samen met u de diverse mogelijkheden af. Om uw wensen vervolgens te vertalen in een even helder als markant voorstel. Geen design om het design, maar een ontwerp dat uitgesproken smaak combineert met praktisch en functioneel.

Neemt u voor meer informatie contact met Rob Rijnen, Werner Mies of Frank Rijnen van RMR of neem alvast een kijkje op hun website.

RMR Interieurbouw, Telefoon (013) 513 06 96, E-mail: info@rmr.nl

Adres Sonman 16-18 5066 GJ Moergestel