Uitbreiding A380-vluchten Sydney luidt 10e jubileum van Australische verbinding in

Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – Alle vluchten van de populaire Etihad Airways Abu Dhabi – Sydney-route worden vanaf 29 oktober 2017 uitgevoerd met het A380-vlaggenschip.

De bestaande dagelijkse A380 Sydney-vluchten worden uitgebreid met een tweede dagelijkse superjumbo-service, een upgrade van de 328 stoelen tellende Boeing 777-300ER. De aankondiging luidt het 10e jubileum van de vluchten naar Sydney in, de eerste Australische bestemming van de luchtvaartmaatschappij.

Etihad’s A380 is uitgerust met de revolutionaire The Residence – ’s werelds eerste driekamersuite in een commercieel vliegtuig – die plaats biedt aan twee gasten en een woon- en slaapgedeelte en een eigen badkamer omvat. Naast The Residence, biedt de A380 9 First Apartments, 70 Business Studios en 415 Economy Smart Seats.

Meer over de Etihad Airways A380 

Voor een verfijnde reiservaring aan boord van de A380 heeft de luchtvaartmaatschappij het allerbeste overgenomen van ’s werelds meest gerenommeerde hotels – van het comfort van de stoel en het beste eten tot aan nieuwe inflight voorzieningen en uitgebreide entertainmentopties. Voor gasten die reizen in The Residence en in First Class bereiden inflight chefs op het moment zelf gerechten op basis van diverse verse ingrediënten.

Food and Beverage Managers – met uitgebreide werkervaring in luxe hotels en restaurants – voorzien Business Class-gasten van de juiste wijnen bij hun maaltijden.

De Flying Nanny, aanwezig op elke langeafstandsvlucht van Etihad Airways  en opgeleid aan het wereldberoemde Norland College in het Verenigd Koninkrijk, ondersteunt de gezinnen die met jonge kinderen vliegen.

Vluchten zijn te boeken op etihad.com, via Etihad Airways-contactcentra of reisbureaus.