Waan je deze zomer in Sorrento of aan de Amalfische rivièra! Villa Massa Limoncello brengt opnieuw Italiaanse traditie samen met puur vakmanschap en introduceert de Villa Massa Art Edition Gelatiera designed by Kim Feenstra. Een luxe Boretti roomijsmachine voorzien van een uniek foto-design van model en top fotografe in spé Kim Feenstra, om heerlijk homemade roomijs de Italian way te serveren. Het design is geïnspireerd op de originele roots van de premium citroenlikeur en brengt zowel het authentieke, als het pure karakter vol passie en liefde voor het vak op bijzondere wijze in beeld. Met de Villa Massa Art Edition Gelatiera verras je vrienden en familie met ambachtelijk homemade roomijs en speciaal voor een extra Italiaanse twist maak je Villa Massa Lemon Gelato: fris, puur en onweerstaanbaar!

Ambacht meets Art

Villa Massa Limoncello is dé limoncello, gemaakt met passie en traditioneel volgens een Italiaans familierecept uit 1890. Puur vakmanschap, waarbij nog altijd exclusief gebruik gemaakt wordt van de beste geteelde citroenen van de eigen citroengaard – La Grottelle – in Sorrento. De dikke schil – vol essentiële oliën – is het geheim van de ongekende kwaliteit en de unieke zachte smaak. Speciaal om de roots van Villa Massa op bijzondere wijze in beeld te brengen, heeft model en top fotografe in spé Kim Feenstra zich laten inspireren door Sorrento en omgeving, veel citroenen en de liefde voor limoncello. Kim combineert zwart-wit foto’s voor een authentiek karakter met foto’s in kleur om de kracht en de puurheid van de limoncello te benadrukken. De brand story wordt aan de hand van de verschillende foto’s verteld met een knipoog naar het traditionele recept en de officiële bereidingswijze van Villa Massa Limoncello.

 

Villa Massa Art Edition Gelatiera

Villa Massa Limoncello heeft de Gelatiera van kitchen lifestyle brand Boretti laten omtoveren tot een unieke art edition designed by Kim Feenstra. Dé kitchen essential voor deze zomer om te genieten van zelfgemaakt roomijs. Waan je in hartje Sorrento of aan de Amalfische rivièra en serveer met deze volautomatische roomijsmachine binnen een uur een verfrissende ijs-snack op een warme middag of een onweerstaanbaar dessert met Italiaanse twist als perfecte afsluiter van het (familie)diner. De digitale timer op het LCD display laat zien hoe lang het nog duurt voordat het ijs gereed is en met een capaciteit van twee liter is er meer dan voldoende ijs voor iedereen, wat tevens kenmerkend is voor de Italiaanse cultuur en tradities.

Meer informatie Villa Massa Limoncello: www.villamassa.nl.