Met het dealerschap in Evo Yachts is jachtmakelaar en importeur Orange Yachting in de gelegenheid een toonbeeld van nautisch design en techniek in Sassenheim af te meren. De Evo 43 is niet zomaar een oogstrelende verschijning. Handling en prestaties zijn in ieder vaargebied onovertroffen. Daarnaast zijn zowel de styling als afwerking van een niveau waarop alleen een Italiaan zich kan begeven.

Op een romplengte van ruim 13 meter is veel mogelijk gemaakt zonder het concept van een snelvarende cruiser uit het oog te verliezen. Een dubbele configuratie Volvo Penta IPS drives van 435PK ieder, garandeert bloedstollende snelheden en zeewaardigheid onder alle omstandigheden. De strakke, hoekige lijnen van het ontwerp smelten samen tot een uitgebalanceerde verschijning die op prestatie gericht lijkt te zijn. Een ander deel van Evo’s schoonheid ligt besloten in de details.

Onderdeks beschikt de Evo 43 over een smaakvol ingericht interieur met een uitnodigende rondzit, volwaardige badkamer en gerieflijk slaapvertrek. Bovendeks is waar Evo Yachts tot het uiterste gaat een ultieme lounge ervaring te bieden.

Het vrijboord van de Evo schuift aan weerszijden uit tot een formidabele 6 meter breed. Uit het vlakke met teak belegd vloeroppervlak, komen als volslagen verrassing een viertal retractable deckchairs tevoorschijn. Het zwemplatform ontvouwt zich tot een trap en tweede platform voor easy boarding. Een deel van de vaste zitplaatsen transformeert tot een culinair verantwoorde buitenkeuken. Alle systemen aan boord, van ankerlier tot hoogte-instelling van de salontafels, zijn met hydrauliek beweegbaar gemaakt en met een smartphone of tablet op afstand te bedienen. Tenzij de kapitein daar anders over denkt. Vanaf een fraai met teak afgewerkte stuurpositie ben je volledig in control over een magnifieke machine.

Orange Yachting werft met Evo Yachts een aanvulling op de portefeuille in jachten met een aansprekend design en techniek die iedere wens in vervulling doet gaan. De walk-arounds van De Antonio Yachts of de luxe trawlers van Sundeck vormen samen met Evo Yachts een waardig aanbod in het topsegment. Als internationaal opererende yachtbroker en importeur verzorgt Orange Yachting de oplevering, service en onderhoud van deze schepen door heel Europa. Voor bezichtiging of een proefvaart zijn de aankomende botenshows in Monaco en Cannes een goede gelegenheid zelf te ervaren waar Evo Yachts voor staat. Het team van Orange Yachting maakt graag een afspraak met u!

Meer informatie: www.orangeyachting.nl