Communicatiebureau Customized Media is de nieuwe communicatie- en pr-partner van CRAVT Original. Vanaf heden heeft het bedrijf een adviserende rol wat betreft de communicatiestrategie en marketing. Daarnaast kan men bij Customized Media terecht voor persberichten, informatie en (beeld)aanvragen. Het doel van de samenwerking is het vergroten van de zichtbaarheid en naamsbekendheid van het merk CRAVT.

OVER CRAVT ORIGINAL

CRAVT Original is gespecialiseerd in complete interieurconcepten voor onder andere woningen, restaurants, winkels en hotels. De exclusieve materialen en samenwerking met vakmensen en kunstenaars zorgen ervoor dat ieder opgeleverd project uniek en op maat gemaakt is. Kenmerkend voor CRAVT is de combinatie van traditioneel handwerk met originele designs van natuurlijke materialen.

OVER CUSTOMIZED MEDIA
Customized Media is sinds 2009 een productie- en communicatiebureau voor nationale en internationale lifestylemerken. In de loop der jaren heeft Customized Media zich gespecialiseerd in het opstellen en uitvoeren van strategische communicatieplannen, branding strategieën en het produceren van tools hiervoor in print, online, audiovisueel en activaties. Studio CM, op de bruisende Zuidas, is de showroom en hoofdkantoor van het communicatiebureau. Een cocon van lifestyle met toonaangevende merken als Moët Hennessy Nederland, Samsung Benelux, BMW Group NL, Audemars Piguet NL, Montblanc en nu dus ook CRAVT Original. Tevens is Studio CM een ontmoetingsplek voor media, influencers en decision makers.