Met de feestdagen voor de deur is het wachten op de gekste creaties die je maar kunt bedenken. Een feestelijk tintje toevoegen aan een anders zo doorsnee product kunnen we dit jaar over laten aan Coco & Sebas. De chocolatier met winkels in Best en Eindhoven komt dit jaar met een chocoladeletter omhuld met 18-karaats bladgoud. Waarom? Ze wilden iets exclusiefs maken. Wij vinden ’t een geslaagd idee.

Coco & Sebas

De Chocolatier uit het Brabantse staat bekend om de meest uiteenlopende creaties wat betreft ’s werelds lekkerste zoetigheid. Zo creëren ze bijvoorbeeld een Pinguïn uit 18kt bladgoud en datzelfde doen ze nu dus ook met sinterklaasletters. Mede door het gebruik van gouden letters in hun merknaam kwamen de mensen bij de chocolatier op ’t idee om een gouden sinterklaasletter te fabriceren.

gouden sinterklaasletter Coco & Sebas Pure Luxe

De sinterklaasletters van Coco & Sebas zullen beschikbaar zijn in vijf verschillende smaken. Vanzelfsprekend worden de letters gemaakt in de traditionele puur, melk en witte chocolade smaken. Tevens zullen er letters gemaakt worden met een caramel smaak en letters met een amandel-anijssmaak. Het gouden laagje wordt met de grootste voorzichtigheid op de letters aangebracht, soms komt er zelfs een pincet bij kijken. Het is dus niet zomaar een chocoladeletter, er gaan we degelijk wat uurtjes werk in zitten.gouden sinterklaasletter Coco & Sebas Pure Luxe

We kennen de toepassing van goud in eetbare producten natuurlijk van andere voorbeelden, maar toch stelt men vaak de vraag ‘is het eetbaar?’. Het bladgoud is flinterdun, niet schadelijk voor je lichaam en heeft geen smaak. Je kunt de letters dus gewoon van begin tot einde opeten – no worries. De uitstraling is de prioriteit natuurlijk. Alle letters zullen op bestelling gemaakt worden en zijn verkrijgbaar voor een prijs van €33.