Wanneer je ’t duurste huis bezit in een nog duurdere wijk, dan wil je die lijn natuurlijk doortrekken. Als je een vermogend persoon bent en dit graag wil laten blijken, dan doe je daar natuurlijk je best voor. Mede vanwege die gedachtegang en vanwege ’t feit dat het gewoon kan, heeft het bedrijf Ring een over-the-top deurbel gefabriceerd. Het bedrijf staat bekend om hun videodeurbellen en daar is deze creatie geen uitzondering op. Hij is alleen iets luxueuzer dan je zou verwachten van een deurbel.

Ring deurbel

Je vraagt je natuurlijk af, wat maakt zo’n deurbel nou eigenlijk zo speciaal én zo duur? Nou, het begint bij het feit dat deze deurbel slechts 10 maal geproduceerd zal worden. Dit is slechts een klein detail en misschien wel het minst spectaculair van allemaal. Waar het echt om draait is de versiering van deze gadget. Er is maar liefst 98 gram geel goud aangebracht op ’t product én 2000 saffieren die opgeteld zo’n 30 karaat zijn.

's werelds meest dure deurbel Ring Pure Luxe

Daarnaast heeft de deurbel de merknaam voorop staan – dit door het gebruik van 40 diamanten die samen de letters Ring vormen. Natuurlijk wil je dat deze ook functioneel is, dus ook daar is aan gedacht. De deurbel is motion-activated, dus iedere beweging voor de lens wordt gemonitord. Tevens zijn opnames volledig in HD en is er een speaker én tweerichtingsmicrofoon – zo kun je communiceren met bezoek alvorens de deur te openen. Ook in het donker is ‘ie zeer effectief, gezien het gebruik van Infrarood beeld.

's werelds meest dure deurbel Ring Pure Luxe

Zoals gezegd zullen er slechts tien stuks geproduceerd worden. Ze zullen allemaal verkocht worden bij Selfridge’s London voor een prijs van $100.000. Een saillant detail: de opbrengst van deze enorm luxe deurbellen gaat naar de ondersteuning van reïntegratie van criminelen in de maatschappij. Zo doe je ook nog iets aan het goede doel.

Bron: Luxurylaunches