Treed binnen in Enchanting Wonderland in Waldorf Astoria Amsterdam. Een stralende wereld met feestelijke geschenken voor de decembermaand, voor hem en haar.

Dwaal door de monumentale zalen met een bruisend glas Pommery Wintertime Blanc de Noirs in de hand en ervaar de briljante schoonheid van horloges en juwelen van Chopard en de one of a kind collectie ‘Black Diamond Art’ carbon horloges, tassen en accessoires van RB Exclusive.

Ook vertegenwoordigd tijdens dit exclusieve shopping weekend op 25 en 26 november: handgemaakte sieraden van de bekende ontwerpster Angela Caputi en feestelijke beautyproducten uit de Guerlain Spa. Onderga de kunst van het genieten met weergaloze Macallan whisky’s en een excellente sigaar van Hajenius.

 

Inspiratie voor de feestdagenperiode thuis of bij familie en vrienden vind je in het onweerstaanbare patisserie-aanbod uit de eigen keuken van Waldorf Astoria Amsterdam en in de chique decoratie van Flowershop Ivy. Openingstijden Enchanting Wonderland: 12.00 – 17.00 uur; geniet na van deze bijzondere ervaring in The Vault Bar of Goldfinch Brasserie. Vraag (gratis) toegangskaarten aan voor deze exclusieve shopping experience op de Herengracht 548 in Amsterdam via info.amsterdam@waldorfastoria.com.