Met de koude winterdagen voor de deur zijn er weer genoeg kansen om cadeaus te geven óf te ontvangen. Parfums blijven hiervoor een geweldige keuze. Hierbij geven we je alvast een duw in de juiste richting met vijf parfums waar zeker een geschikte geur tussen moet zitten voor de vrouw die je in gedachte hebt.

01. AERIN – TUBEROSE
Dit seizoen vertelt AERIN het verhaal van een perfecte bloem die opnieuw tot leven wordt gewekt in twee luxueuze parfums. De AERIN Tuberose Collection telt twee nieuwe producten: Tuberose Le Jour en Tuberose Le Soir – het geheim voor stralende dagen en elegante avonden.
50ml € 195,-

02. KEMI LAYLA
Parfums zoals wij die nu kennen, zouden er niet zijn zonder de alchemistische studies naar het vakkundig transformeren van ruwe naar nobele grondstoffen. KEMI strekt zich uit tussen het materiële en het immateriële, het aardse en het etherische, het echte en het magische.
100ml € 290,-

03. SOSPIRO OUVERTURE
OUVERTURE begint met een elegante combinatie van witte bloemen, mediterrane citrus en verse vijgenbladeren. Gevolgd door bloemige noten van de Indiaase jasmijn met een vleugje specerijen. De complexe basis bestaat uit sandelhout, cashmerenoten en wierook. De flacon is versierd in parelgrijs fluweel en is voorzien met de voor SOSPIRO unieke vergulde dop en label.
100ml € 255,-

04. JO MALONE LONDON – OAK & HAZELNUT
De magie van het woud. Klim. Droom. Struin. Wandel langs smaragdmos. Rijpe rode bessen, klaar om geplukt te worden. Geef je over aan de herkenbare geur van eikenhout. Groots. Indrukwekkend. geïnspireerd op twee onweerstaanbare geuren: English Oak & Redcurrant en English Oak & Hazelnut. Aards. Verleidelijk. Betoverend. Perfect alleen en tevens bijzonder in de Fragrance Combining™.
100ml € 106,-

05. ESTÉE LAUDER – BRONZE GODDESS
Baad het hele jaar door in op-entop zomerse glamour met de verleidelijke Bronze Goddess-collectie, een zintuigprikkelende collectie die een langdurig zwoel zomers gevoel opwekt. Ga voor een stomende stijl met een luxueus, sensueel parfum. Prikkel de zintuigen en verspreid de warmte van de zon met een onweerstaanbare sexy geur die je direct naar een zonovergoten strand voert, op een heerlijke lange dag die uiteindelijk overgaat in een vurige, ongeremde zomernacht.
100ml € 69,-

Lees hier meer artikelen uit Pure Luxe Magazine 2