Al zolang als we reizen, zolang zijn er koffers. We willen namelijk allemaal onze halve kledingkast meenemen op reis en dat vereist dat we genoeg bagageruimte hebben. Een koffer is dus essentieel om goed voorbereid op reis te kunnen gaan. Ondanks dat het een gebruiksvoorwerp is, kunnen we koffers in vele verschillende kleuren en maten aanschaffen. Het praktisch nut wil niet zeggen dat het niet stijlvol hoeft te zijn. Zo moet Rimowa ook gedacht hebben. Samen met het Italiaanse modehuis Fendi hebben ze een nieuwe koffer ontwikkeld.

rimowa koffer designed fendi Pure Luxe

Rimowa en Fendi

Rimowa koffers staan wereldwijd bekend als hoogwaardige producten. Een koffer van dit merk gaat praktisch je hele leven mee en is de ultieme partner om je te vergezellen op je reizen. Om te benadrukken dat ze toonaangevend zijn in hun marktsegment hebben ze een koffer ontwikkeld in samenwerking met Fendi. Fendi is een Italiaans modemerk dat ook in de hoogste regionen van de markt opereert. Een match made in heaven dus.

Het is een hardcase koffer gemaakt van aluminium en volledig gehuld in ’t herkenbare dubbele-F logo – waar Fendi wereldwijd faam mee heeft verworven. De leren details aan dit koffer (de handvaten aan de boven- en zijkant en het leren detail op de band) zijn vervaardigd van cuoio romano leder. De hoeveelheid details in het design van deze koffer is ongelooflijk. Zo zien we een hoogwaardig stempel aan de bovenzijde van de koffer met daarin de namen van zowel Rimowa als Fendi. 

rimowa koffer designed fendi Pure Luxe

De band herbergt het logo van Fendi en ook de binnenkant is volledig uitgevoerd in het Fendi-design zoals we dat kennen. Vanaf december zullen geselecteerde boutiques van zowel Rimowa als Fendi dit koffer aanbieden. Mocht je dus stijlvol op reis willen tijdens de kerstdagen dan adviseren we je om vooraf nog even langs te gaan. Wat de prijs betreft kunnen we je niets mededelen, maar het zal geen koopje zijn.

Bron: Luxatic