De iPhone X is nog maar net uit en men raakt er amper over uitgepraat. Of dat nu komt door de geweldige looks, het feit dat het een product van Apple betreft óf juist het ontbreken van genoeg exemplaren om aan de grote vraag te voldoen, dat weten we niet. Wat we wel weten is dat het wachten is totdat customization brands er een eigen draai aan geven. Het Russische Caviar heeft aan deze roep gehoor gegeven en komt met een Tesla interpretatie van ’s werelds meest besproken toestel.

iPhone X Tesla

Het is altijd even afwachten welke ongelooflijk vernieuwende innovaties Apple ons nu weer voorschotelt wanneer ze een nieuwe iPhone aankondigen. Sommigen roepen dat Apple’s innovatie tegelijk met Steve Jobs ter ziele is gegaan, anderen vinden de iPhone nog steeds toonaangevend in de markt van mobiele telefonie. Eén ding is zeker: de iPhone blijft een hot topic en iedere nieuwe launch is steevast uitverkocht.

de iphone x tesla van caviar Pure Luxe

Caviar besloot om hun versie van de iPhone daadwerkelijk vanuit een ander perspectief te benaderen en doopte ‘m de iPhone X Tesla. Niet geheel zonder reden natuurlijk, deze iPhone is namelijk in staat zichzelf op te laden. Het enige dat daar voor nodig is, is licht. Volgens de Russen is deze telefoon de ultieme realisatie van een cocktail bestaande uit Elon Musk, Nikola Tesla en Steve Jobs.

Het mag wat kosten

Laten we eerlijk zijn, de standaard iPhone X is al niet echt een koopje, maar deze Caviar versie doet daar nog een schepje bovenop. Voor een luttele $4500 ben je de trotse eigenaar van deze hybride iPhone. Het kost wat meer, maar dan ben je gegarandeerd een van de weinigen met een een iPhone als deze. Voor dit bedrag krijg je Apple’s nieuwe vlaggenschip gehuld in een Titanium case, afgewerkt met een gouden accent.

Het bedrijf geeft aan dat het toestel in de nabije toekomst nog enige finetuning vereist, maar dat het haalbaar is dat staat vast. Er valt wat te zeggen voor de wijze van opladen natuurlijk, voornamelijk omdat het draadloos opladen zoals we dat nu kennen niet echt bevorderend schijnt te zijn voor je gezondheid. Petje af voor Caviar dat ze dit probleem weten te omzeilen.