Met de feestdagen voor de deur zijn we allemaal naarstig op zoek naar de ideale kerstcadeaus. Wat is er nou geschikter dan een goede juwelier? Bij een juwelier ben je aan ’t juiste adres voor sieraden en horloges. Producten die het bijna iedere kerst wel goed doen. Natuurlijk wil je je partner, vriendin, vriend of ouders verrassen met iets moois, dus dan is een goede juwelier meer dan gewenst. Je wil jezelf natuurlijk verzekeren van de beste kwaliteitsproducten, daarom hebben wij een selectie gemaakt van de beste juweliers in ons land.

Steltman Juwelier & Watches

Wanneer je in Den Haag bent is het beslist een aanrader om eens binnen te lopen bij SteltmanDeze juwelier heeft twee prachtige panden naast elkaar in hartje Den Haag. Er is een onderscheid gemaakt tussen Steltman Juwelen en Steltman Watches. Hier vinden we de meest luxueuze en gerespecteerde merken als ’t aankomt op horlogerie en enorm vakbekwame mensen wanneer we spreken over smeden. Tevens bieden ze de perfecte after-service voor alles wat je bij hen koopt. Een absolute topjuwelier.

een selectie van de beste juweliers van Nederland Pure Luxe

Amsterdam Vintage Watches

Wanneer je op zoek bent naar specifieke parels in de horlogerie, dan ben je bij Amsterdam Vintage Watches aan het juiste adres. Zoals de naam van deze zaak al doet vermoeden ligt ‘ie in Amsterdam – aan de Singel 414 om precies te zijn. Daarnaast kun je ook wel opmaken uit de naam dat hier gaat om gespecialiseerde mensen die alles, maar dan echt alles weten over vintage horloges. Denk aan alle premium merken en referenties die praktisch onvindbaar zijn. We hebben ’t dan over Rolex, Breitling, IWC, Heuer en Vacheron Constantin bijvoorbeeld. Niet de minste.

een selectie van de beste juweliers van Nederland Pure Luxe

Schaap & Citroen

Met maar liefst 11 vestigingen verspreid over heel Nederland is Schaap & Citroen een van de bekendste juweliershuizen van ons land. Er is in praktisch iedere grote stad een Schaap vestiging te vinden – onder andere Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. Naast horloges van de grootste merken zijn hier ook prachtige sieraden te krijgen. Let wel op dat je de tijd niet uit ’t oog verliest wanneer je een Schaap & Citroen winkel binnenstapt. Er is werkelijk zoveel moois te zien dat je al gauw wegdroomt.

 juwelier

Juwelier Leon Martens

In het zuiden des lands vinden we Leon MartensEen juwelier die inmiddels al in z’n vierde generatie zit en al sinds 1907 onderdeel is van het Maastrichtse juweliersaanbod. Naast horloges van bekende merken als Chanel, Cartier, Breguet en Jaeger-Lecoultre, heeft Martens ook een divers aanbod in juwelen én accessoires. Denk dan aan pennen van bijvoorbeeld Montblanc of tassen van Chopard. Al met al een zeer complete juwelier in een van de gezelligste steden van Limburg.

sieraden

Ace Juweliers

Last but not least: Ace JewelersDeze juwelier is goed vertegenwoordigd in Amsterdam met maar liefst twee zaken. Ace & Dik is te vinden op de Van Baerlestraat 46 en Ace & Spyer ligt op ’t Koningsplein – nummer 1. De juwelier heeft een zeer breed assortiment van premium horlogemerken en juwelen. Daarnaast zijn er genoeg cadeaus voor de horlogeliefhebber in de vorm van accessoires.

een selectie van de beste juweliers van Nederland Pure Luxe

Ga goed voorbereid de feestdagen in

Met de bovenstaande juweliers op ’t lijstje kan er voor jou praktisch niets meer mis gaan. Het aanbod is enorm divers en de service is bij iedere juwelier uitstekend. Er staat kundig personeel klaar, dus je kunt er zeker van zijn dat je met een tevreden glimlach weer huiswaarts zal keren. Let wel op dat je niet teveel geld uitgeeft want dat is in deze zaken beslist mogelijk.