Hublot staat bekend als merk om hun vele verschillende uitvoeringen van een specifieke model. Of het nu op de Big Bang gaat of de Classic Fusion, deze Hublots zijn er echt in vele verschillende vormen, kleuren en limited editions. Vaak worden zulke edities gemaakt in samenwerking met een artiest – deze geven een ‘unieke’ twist aan het design van ’t horloge. Deze nieuwe Hublot Classic Fusion Aerofusion Chronograph Orlinski is daar het perfecte voorbeeld van.

Hublot Classic Fusion Aerofusion Chronograph Orlinski

Het horloge valt direct op door z’n geometrisch gevormde kast. Dit aspect is zeer herkenbaar voor de Pop-Art stijl die door Richard Orlinski wordt gehanteerd. Zo heeft hij op meerdere plekken ter wereld verschillende dieren op een expositie staan – welke allemaal deze herkenbare stijl hanteren. Z’n creaties zijn allemaal onderdeel van het Born Wild’ concept. Deze specifieke kunststukken kunnen worden bewonderd in zo’n 90 galleries wereldwijd.

Hublot Classic Fusion Aerofusion Chronograph Orlinski Pure Luxe

De Hublot Classic Fusion Aerofusion Chronograph Orlinski wordt ontwikkeld in een 45mm kast die volledig bestaat uit de geometrische vormen zoals we gewend zijn van Orlinski. De enige ronde vormen aan ’t horloge zijn de wijzerplaat en de kroon – verder is er niets rond aan het horloge. Je moet er van houden natuurlijk, maar dat ’t spectaculair uitziet, dat moge duidelijk zijn.

Hublot Classic Fusion Aerofusion Chronograph Orlinski Pure Luxe

Binnenin het horloge vinden we het HUB1155 chronograaf caliber, met een frequentie van 28.800 VpH en 42 uur power reserve. De kast is volledig uit Titanium vervaardigd en wordt om je pols bevestigd met een rubberen bandje. Er zullen ‘slechts’ 2000 stuks gemaakt worden van deze gelimiteerde uitgave. Best een grote hoeveelheid voor een limited edition. Echter, we zijn niet anders gewend van Hublot. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook deze editie weer uitverkocht raken.