Jawel dames en heren, we zitten dan eindelijk in ’t nieuwe jaar. New year, new me en al dat soort spreuken liggen inmiddels alweer een paar uur achter ons en wij blikken al vooruit. Vooruit op wat komen gaat en daarmee doelen we natuurlijk op de zomer. De winter is inmiddels al wat weken onder ons en aangezien we toch geen prachtige witte vlaktes hebben, maar enkel ijzige kou en vervelende regen, is de zomer iets waar we toch wel graag naar uitkijken. Dit Aurora superjacht helpt daar vrij goed bij, want hier willen we praktisch iedere zonovergoten dag op doorbrengen. Het Italiaanse Rossinavi is verantwoordelijk voor de creatie van dit 49-meter lange drijvende paleis.

Aurora superjacht

Op ’t eerste gezicht valt het meteen op dat dit jacht ultra-modern vormgegeven is. Je gaat je dan vanzelf afvragen, wie zou een dergelijk jacht nou bestellen? Is dat de conservatieve, vijftig-plus multimiljonair? Het antwoord is nee. Dit superjacht is namelijk gemaakt voor een 28-jarige man die – wanneer we de lay-out bekijken – wel van een feestje houdt op z’n tijd. Het jacht is werkelijk van alle gemakken voorzien en maar met één intentie ontwikkeld: plezier.

aurora superjacht gemaakt door rossinavi Pure Luxe

Wat we aan boord vinden

De designer van dit ‘plezierbootje’ – Fulvio De Simoni – heeft met dit ontwerp voor het eerst de handen in elkaar geslagen met Rossinavi. Het moet gezegd worden, voor een eerste samenwerking hebben beide partijen zichzelf overtroffen. Het Aurora superjacht biedt onder meer plek aan een panorama-view master cabin, twee VIP-cabines aan de voorzijde van het jacht, een oversized beachclub en een stoomruimte. Dit zijn slechts enkele details van dit enorm luxe jacht die ons aanspreken.

aurora superjacht gemaakt door rossinavi Pure Luxe

Het moge duidelijk zijn, ook wat betreft scheepsbouw weten de Italianen perfect om te gaan met design-elementen. Het jacht oogt enorm futuristisch en exorbitant, maar op een manier die acceptabel is. De balans tussen de verschillende elementen wordt goed bewaakt en dat maakt de Aurora een magnifieke creatie. Laten we eerlijk zijn: 30 graden, met een lekker flesje wijn liggend op dit jacht is beter dan deze winterse tijden. Wat ons betreft in ieder geval.

Bron: Rossinavi