Het modehuis Balenciaga lanceert in samenwerking met het welbekende platform Mr. Porter een zogenaamde Capsule collection. Deze collectie omvat praktisch alle fashion-trends die het modehuis de laatste tijd vol verve wist te realiseren. Het Parijse modehuis heeft in samenwerking met de genie Demna Gvasalia een gouden formule weten te pakken binnen de modewereld. De modeontwerper is naast Balenciaga tevens zeer gelauwerd om z’n creaties voor het heilige ‘Vetements’ – een merk dat internationaal veel opzien baard. 

Balenciaga en Mr. Porter Capsule Collection

De collectie zoals deze nu door Balenciaga en Mr. Porter wordt gelanceerd wordt gekenmerkt door een combinatie van workwear en weekend pieces. In z’n totaliteit bestaat de collectie uit 34 stukken, welke onderverdeeld zijn in accessoires, pakken en losse stukken (als broeken, truien en jasjes). Het is een verlengstuk van de fashion zoals we die kennen van Balenciaga, maar op een subtielere wijze uitgevoerd. Er wordt een goede balans gecreëerd tussen opvallende stukken en de ietwat subtielere kleding die in ’t alledaags beeld past.

balenciaga mr porter capsule collection Pure Luxe

Uiteraard zijn alle stukken gemaakt van de beste materialen en genieten ze een enorm hoogwaardige afwerking. De collectie omvat stukken die door de doorgewinterde fashionista gewaardeerd zullen worden. Toch zal een ‘beginneling’ ook veel interesse hebben in deze collectie – al is ’t maar omdat het zeer gewilde stukken zijn. Wat ons betreft beslist de aankoop waard. Zeker wanneer je een hoge interesse hebt wat betreft mode.

balenciaga mr porter capsule collection Pure Luxe balenciaga mr porter capsule collection Pure Luxe balenciaga mr porter capsule collection Pure Luxe balenciaga mr porter capsule collection Pure Luxe balenciaga mr porter capsule collection Pure Luxe

Bron: Robbreport