Wesley Sneijder lijkt zijn glorieuze voetbaljaren enigszins achter zich te hebben gelaten. De jarenlange steunpilaar op ’t middenveld van ‘ons Oranje’ lijkt langzaam maar zeker naar z’n pensioen toe te werken. Een respectabele carrière bij onder meer Real Madrid, Ajax en Internazionale eindigt nu in de zandbak bij Al-Gharafa. Een slotstuk voor een van de grootste (figuurlijk natuurlijk) voetballers die Nederland ooit heeft voortgebracht. Zo succesvol als Sneijder op het veld was (en zo af en toe nog is), zo erg valt ’t tegen als ’t aankomt op de verkoop van z’n villa Vleuten. De villa heeft een geruime tijd te koop gestaan, maar is nu eindelijk officieel van eigenaar gewisseld. 

Villa verkocht voor een schamele €1.250.000

De verkoop van de woning had nog heel wat voeten in aarde, dat blijkt wel uit de aanpassing die is gedaan omtrent de vraagprijs. Zo werd deze luxueuze villa eerst aangeboden voor net geen 2 miljoen euro. Uiteindelijk zijn er nog enkele tonnen vanaf gegaan om de sleutel officieel over te kunnen dragen. Het mes snijdt van twee kanten natuurlijk. Enerzijds is het een villa met werkelijk alles erop en eraan. Anderzijds woon je voor een redelijk groot bedrag in Vleuten en dat is nou niet bepaald te plek waar geschiedenis wordt geschreven.

Woonkamer villa Wesley Sneijder vleuten Pure Luxe

Wat wel meteen duidelijk wordt is dat de aanhouder wint, zo blijkt uit de verkoop op 11 januari jongstleden. Het riante onderkomen is voor een aardig korting van eigenaar geruild – het schijnt zelfs zo te zijn dat de uiteindelijke vraagprijs alsnog met een ton is verlaagd. Wat Wesley destijds bij de aanschaf zelf heeft betaald is onbekend, maar dit bedrag zou ook ergens rond de 1,3 miljoen euro liggen. Hoe dan ook, Wesley zal blij zijn dat het pand nu verkocht is.

woonkamer villa wesley sneijder Pure Luxe

Voor het bedrag van €1.250.000 krijgt de nieuwe eigenaar een hoop luxe terug. De villa telt een oppervlak van zo’n 500 vierkante meter met een totaliteit van 12 kamers. Er zijn vijf slaapkamers en vier badkamers aanwezig. Daarnaast is er ook nog een verwarmd inpandig zwembad aanwezig, een jacuzzi en een sauna. De keuken heeft – zoals we mogen verwachten – de meest complete inbouwapparatuur en de ruime achtertuin grenst direct aan het water. Al met al een mooie koop.

Bron: Bekendeburen