Als het op absurde zaken aankomt, dan ben je bij Amerika vaak aan het juiste adres. Of het nu gaat om verkiesbare presidenten, of een diamanten Big Mac-ring – niets is te gek. Met Valentijnsdag in ’t verschiet is het logisch dat bedrijven allerlei gekke acties en producten bedenken om de consument te trekken. McDonalds heeft een contest bedacht wat zich richt op de viering van hun drie verschillende Big Mac-soorten. Wat je kunt winnen? Een Bling Mac-ring ter waarde van $12.000 met echte diamanten en massief goud.

McDonalds Bling Mac

Het contest heet, geheel in stijl met de uiterlijke kenmerken van de ring ‘Bling Mac’. Het gaat erom dat mensen hun liefde voor de Big Mac met de wereld delen. Om deel uit te maken van het contest hoef je vrijwel niets te doen. Het enige dat McDonalds van je vraagt is een Tweet met daarin jouw liefdesverklaring voor ’t broodje en de hashtag #BlingMacContest. De organisatie hanteert een aantal aspecten om te besluiten of jij een rechtmatige winnaar bent. Creativiteit is 40% van je eindbeoordeling, liefde voor en affiniteit met de Big Mac is 30% en de noodzakelijke portie humor is nog eens 30%. Zorg dus dat je tweet er met kop en schouders bovenuit steekt.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=OINt-Tos2uc

De ring is uiteraard geïnspireerd op de Big Mac zoals we die allemaal kennen. De sesamzaadjes op het broodje zijn vervangen door echte diamanten. Daarnaast wordt er nog gebruik gemaakt van oranje saffieren om de smakelijke saus uit te beelden. Al met al is dit waarschijnlijk de meest luxe Big Mac die je ooit hebt gezien. Het contest loopt nog tot 14 februari (logisch ook) en iedereen mag meedoen. Dus klik dit artikel weg, ga naar Twitter en laat je creativiteit de vrije loop.

mcdonalds big mac valentijnsdag bling mac Pure Luxe

Bron: Luxurylaunches