Dat we bij Carlink terecht konden voor auto’s die ons hartje sneller doen kloppen, dat was al wat langer duidelijk. Dat we er nu ook terecht kunnen wanneer we presidentiële aspiraties hebben, dat is redelijk uniek te noemen. Het bedrijf heeft wel vaker een aantal zeer luxe bolides in ’t aanbod (eigenlijk alleen maar), maar nu bieden ze een geweldig spectaculaire combi-deal. Eentje die je normaliter in de supermarkt of retail zou verwachten, maar die dus ook in autoland gerealiseerd kan worden. Er wordt namelijk een combinatie van een Mercedes Maybach S600 Pullman, een Mercedes GLE 63S AMG én een Mercedes GLE 43 AMG aangeboden. Goeiedag zeg.

Carlink Mercedes package

Als je op zoek bent naar stijlvol vervoer, dan is een Maybach natuurlijk een prima oplossing. Toch heeft ook een Maybach maar een beperkt aantal zitplaatsen. Niet zo handig als je met je hele entourage van A naar B wil. Om je daarin tegenmoet te komen heeft Carlink een bijzonder handig combi-deal voor je in petto. Naast je de luxueuze Mercedes Maybach S600 Pullman krijg je ook nog twee bloedsnelle SUV’s erbij. Dat is dan een GLE 63S AMG en een GLE 43 AMG.

carlink mercedes maybach amg amsterdam Pure Luxe

Carlink weet de combi-deal aan te bieden als zijnde de ‘President Package deal’. Wat ons betreft heeft het ook wel iets weg van de colonne van een selfmade gangster. Hoe dan ook, het is niet iets wat je iedere dag tegenkomt, dat is een ding dat zeker is. We kunnen ons een slechtere manier van transport indenken.

Bron: Carlink