De Porsche Panamera. Een luxe limousine die wat ons betreft een lange tijd door het leven ging als een guilty pleasure. Het was volgens Porsche-liefhebbers namelijk absoluut geen Porsche en deed afbreuk aan het merk. Het merk uit Stuttgart ging toch vrolijk door met de productie en dit resulteerde in een nieuw model. Gevolg: wij zouden deze guilty pleasure graag omdopen tot ‘must-have’. Wat is die nieuwe Porsche Panamera een bak zeg. Bij Vd Akker in het Brabantse Best kun je deze Porsche Panamera Turbo nu kopen (naast enkele andere). 

Porsche Panamera Turbo

Een Porsche Panamera Turbo is de ultieme uitkomst wanneer je de limousine van Porsche graag rijdt, maar er een beetje peper in wil stoppen. Begrijp ons niet verkeerd, iedere Panamera komt goed van z’n plek, maar de Turbo is toch nét dat beetje scherper en sportiever. Het beste van beide werelden zullen we maar zeggen. Bij Vd Akker handelen ze wel vaker in superbolides, zo getuigt deze McLaren Clubsport waar we nog niet zo lang geleden over schreven. Ze weten wel van wanten die Brabanders. Enfin.

porsche panamera turbo vd akker te koop Pure Luxe

De Panamera waar we over praten werd voor ’t eerst op kenteken gezet iets meer dan een jaar geleden. Op 9 januari 2017 om precies te zijn. Er is in die tijd vrij weinig mee gereden, zo getuigd de kilometerstand. Deze bedraagt slechts 14.600 kilometers. We durven dus rustig te stellen dat de bolide amper is ingereden. Iets wat wij graag zouden doen natuurlijk. De luxewagen heeft 550 ongetemde paarden onder z’n jasje zitten, dus dat inrijden mag geen probleem zijn.

porsche panamera turbo vd akker te koop Pure Luxe

Wat de nieuwprijs betreft, deze lag net even boven de €242.000, inmiddels is die wat geslonken en kun je ‘m al ophalen voor €199.950. Een koopje zou je zeggen. De wagen is uitgevoerd in een vulkaangrijze metallic-kleur en heeft een lichtbeige interieur. Een combinatie die het wat ons betreft zéér goed doet. Het ziet er namelijke (rete)strak uit allemaal en dat hoort ook bij een auto van dit kaliber.

porsche panamera turbo vd akker te koop Pure Luxe

Het geheel wordt nog wat aantrekkelijker door de nodige accenten en details. Zo is ‘ie uitgevoerd met knalgele remklauwen en zien we in het interieur hier en daar wat carbon-accenten opdoemen. Al met al een zeer complete, luxe auto met vrijwel alle opties erop en eraan. Voor meer informatie en foto’s raden we je aan om hier de website van Vd Akker te bekijken.

porsche panamera turbo vd akker te koop Pure Luxe porsche panamera turbo vd akker te koop Pure Luxe porsche panamera turbo vd akker te koop Pure Luxe porsche panamera turbo vd akker te koop Pure Luxe porsche panamera turbo vd akker te koop Pure Luxe porsche panamera turbo vd akker te koop Pure Luxe porsche panamera turbo vd akker te koop Pure Luxe porsche panamera turbo vd akker te koop Pure Luxe

Bron: VdAkker